design life
with
colour 
BEL ONS
MAIL ONS

Product

Uniek kunstgras wat zich zeer eenvoudig laat confectioneren. De speciale manier van weven zorgt voor zacht en flexibel kunstgras. De weeftechniek biedt de mogelijkheid tot het weven van verschillende kleuren tegelijk. Het gras is uv-stabiel en compleet recyclebaar.

Branding

Stylen van een event, ontwerpen van reclameartikelen, stofferen van meubels, niets is te gek. Het  zachte geweven gras in  verschillende kleuren maakt het mogelijk. Confectioneren met kunstgras is zeer eenvoudig. Door het combineren van de kleuren zijn oneindig veel creatieve designs te maken. 

Laat je verrassen
door Colourgrass!

Toepassingen

Die saaie tuinbank verander je in een vrolijk gekleurde eyecatcher. Een personeelsfeest met meubels in de kleuren van het bedrijf, leuke tassen van gras met een logo. Wees creatief met gras! Denk out of the box en gebruik het gras niet alleen op de grond.  Loungekussens, hangmatten,tassen en kubusssen. Flexibel gras maakt het allemaal mogelijk.  De kleuren zijn uv stabiel dus zullen niet vervagen. Volg ons op instagram en facebook en laat je verrassen door wat er allemaal mogelijk is met dit unieke,  gekleurde, zachte gras. 

Contact

Colourgrass
Ringdijk 398 C
2983 GS, Ridderkerk


T:+31 180 410454
M:+31 6 34 30 81 68
info@c
olourgrass.nl

Stel een vraag

Versturen